Wednesday, 15 June 2011

Saya dah ada blog....jom follow!!

Assalamualaikum w.b.t...hi...salam sayang semua...tengah wat pe erk?
busy ker? nak soh singgah blog saya nie..saya baru jek nak start jadik blogger...
kenapa?kenapa?kenapa? kenapa baru sekarang?sebab saya baru dapat kesedaran..sebab saya terpaksa..(sapa paksa?) sebab saya mula menyukainya...
alah, xkisah la sebab apakan..yang penting saya happy...(happy pesal plak??)

opss...sebelum terlupa...terima kasih saya ucapkan kepada setiausaha agung saya nie...
beliau la yang telah membantu saya menghasilkan blog cantik saya nie..
cantik bukan? (sambil tepuk tangan tanda gembira)
sapa?sapa?sapa?sapa setiausaha agung yang baik hati sangat tue?macamne rupa dia?single ker?
baik...saya akan memperkenalkan anda semua kepada setiausaha agung saya..
taraaaa.....



penulis di bahagian kanan manakala setiausaha di sebelah kiri..


nilah Jannah..nama sebenar dirahsiakan atas dasar menjaga hak privasi individu tersebut..
takut kena saman...haha...just joke..
jannah nie, one of mybestie tau...banyak sgt dia tolong saya...
email saya pun dialah yang buatkan...dia jugak la yang ajar saya Fb...
nampak sangat kehebatan saya terhadap dunia semasa..sob..sob..sob..(sambil kesat air mata dan sedikit hingus yang terkeluar)
kalau dia xtolong saya, nampaknya projek blog saya nie xkan selesai hatta 10 tahun akan datang...
nasib bek Jenot yang comel tidak mengenakan bayaran...
friendship is priceless...(broken Eng?my God!!)
apa pun, saya nak ucapkan jutaan terima kasih atas kesudian Jenot membantu saya tanpa mengira hujan panas yang melanda daerah Kota Tinggi...(nasib bek tak banjir)
malahan Jenot bawak saya pegi mcD...alah..saya xsuka mcD la...
tetapi sejak saya pegi situ itu hari, saya rasa saya nak dating kat situ la...haha...
tq jenot..sebab tunjukkan tempat dating yang best..(bertimbun dosa!!)
apapun, sekalung tahniah dan terima kasih la untuk beliau...
banyak jasa anda...banyak pahala..hehe


sebelum meletakkan noktah di perkataan terakhir (saja nak bajet BM A), saya nak jemput semua follow blog saya k...
akhir kata, muahhh...bye..bye...hahaha.....








Pesanan Huda : Kawan adalah anugerah Allah yang tak terhingga...kalau kita silap menjaganya ianya akan pergi & tak de sape nak makan McD dengan kita..hehehehe....Singgahlah McD Kota Tinggi sebab sayur dia banyak!! Bak kata Jenot, melimpah ruah..haha



4 comments:

NessaQ NasiR said...

TAHNIAH...welcome 2 d club... =)

Huda said...

nessak : suke..tq...follow k..

mizz zureen said...

best2......hu terjawab segalanya...penat degn pernantian...kak follow org lak...hahahha...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih