Tuesday, 13 September 2011

Welcome Home..;)

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..
lamanya tak update blog..alah, tak de sape kisah pun kan...
actually Huda baru balik umrah...
sampai Malaysia terus balik U..sampai di kolej tercinta, line internet mengecewakan pula..
hari nie barulah semua ok...
adakah kerana biasiswa KPM sudah masuk baru semuanya nak OK?
what the ...?
okey la..entri nie just nak menunjukkan blog nie masih wujud...
next entri Huda nak update pasal kenangan umrah 2011 Huda yang Masya Allah, terlalu seronok sampai rasa tak nak kembali ke bumi Malaysia...
apa pun, jaga diri bebaik ea korang...
Huda share sekeping gambar buat pengubat rindu kalian...(ayat menyampahkan!!!)


nak lagi besar tak? haha..xoxo








Huda rasa KECIL HATI dengan sikap kawan yang Huda kenali sejak Form 1 lagi..Apa pun, may Allah bless you SAHABAT...

3 comments:

gadiest ❤ said...

wahh terasa hati dengan sape??

owang kew..??cantik jubahh..nak juga!

Huda said...

tidak lah jane...seseorang yg disayangi...wink2...

curlass tak i jane pakai jubah 2? ada nampak mcm datin tak?

1 more thing, nmpak slim tak,tak,tak?

hahahahha...

Mata Pena Fadz said...

sweetnye berjubah ... :)
manis...
kawan tak selamanye dgn kite syg...