Thursday, 31 January 2013

The moment. Which you will remember forever...

Assalamualaikum wbt. 
Salam sejahtera.


Mari kita nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat kawan baik saya kat universiti iaitu FATHMAWATY MAHAD. Fadz nih memang gila-gila orangnya. Tapi, once dia buat sesuatu memang serius. Dia tahu apa yang dia mahu dan dia akan pastinya kemahuan dia jadi kenyataan. Even benda tuh tak 100% perfect tapi benda tuh 90% mesti menjadi. So, pilihan untuk menamatkan zaman bujang tuh mesti dia dah fikir masak-masak. Bukan senang orang nak buat keputusan besar macam nih tambahan pulak belum habis study. Of course lah Fadz dah ada future plan dia. Kahwin masa tengah study nih bukan senang. Banyak yang perlu difikirkan dan banyak jugak yang telah dikorbankan. But, I wish the best for you Fadz. Alam perkahwinan tak mudahkan. Kahwin bukan macam masa zaman bercinta. Apa kau tak suka, boleh blah. Suka, mari sini. Weehee. Dah kahwin nih kena lah banyak bertolak-ansur. Harus setia. Jangan nak usha awek lagi eh Sufian. Hihihi. Okey. Korang nampak dah betapa matangnya saya menulis nih??? Setakat nak ceramah orang lain bolehlah. Diri sendiri bodoh tak ingat jugak. Adehhh...
#Thanks kat Zatie sebab teman pegi wedding nih#


 Sebelum bumi ini diciptakan lagi, setiap orang sudah Allah swt tetapkan jodoh dan rezekinya. Jadi, mari berdoa agar dikurniakan rezeki yang baik. Tak baik pun kita boleh usahakan sampai jadi baik kan. =)


Untuk menutup tirai entry tak semegah ini. Kutitipkan khas buat kaum wanita di luar sana. Actually doa nih kawan saya share di Facebook. Maka saya panjangkan di sini. Bersesuaian lah dengan isi kandungan entry kan. Rajin-rajinlah baca. 

"Allahumma sakhirli zaujan solihan yakthibuni wayatazauwajubi wayakunu sohiban li fiddunya wal jannah"

Maksudnya : Ya Allah ya Tuhanku, Pilihkan aku suami yang soleh, dia yang akan meminangku, dan akan mengahwiniku. Serta, jadikanlah dia sahabatku di dunia dan di akhirat kelak. 
Lapar weyh lapar
Cecomel
Kek belum siap hias
May pipi gebuuuu
Muka bangga Sen sebab dapat duit. HAHAHA
Jaja-Pian-Fadz-Huda

Tengok kaki Ika Bani
Tengok lagi kaki Ika Bani
Tengok sekali lagi kaki Ika Bani
Amati betul-betul kaki Ika Bani. HIHIHI. Apa pun gaya, kaki tetap maintain.
Tanpa dia, tak sampai ke sini.
BUNCH LOVE
Dan. Kita ada artis jemputan. Siti Nurhaliza yang sedang menghayati lirik. Feel bukan untuk pengantin tapi ditujukan buat ---------> Hanafi Hamzah. Kekekeke. PERCAYALAH......

Amiin.
In shaa Allah, sekiranya anda menjemput saya ke majlis anda, saya akan usahakan untuk menghadirinya. Mudah-mudahan, bila giliran saya mengundang, kalian bersenang hati untuk datang pula. Kata ayah, tetamu tu kan pembawa rezeki. =)

1 comment:

Mata Pena Fadz said...

wah...entri khas ni...love it....
nk gmbr2 tu....nti...taw....
:) t.q yunk.....