Tuesday, 3 April 2012

MegaGiveAway by Penmerah.com!!!! Ya Allah..Semoga dimurahkan rezeki untuk menang mega giveaway nih...Amiin~



Tu dia banner..Merah menyala...Okie dokie, nih first time Huda join GA...Sebelum nih nak join tapi malas sebab selalu unlucky girl kan...Kali nih, beberapa hari sebelum tarikh tutp, Huda nak submit jugak lah penyertaan...Siapa yang nak join, boleh klik banner merah menyala eh..Rezeki siapa tahu..Tapi, kenalah ikut syarat-syarat akak Pen Merah nih...

Syarat-syarat:

1. Buat entri "MegaGiveAway by Penmerah.com".
2. Likes Fanpages Penmerah.com.
3. Copy banner dan Link ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan yang disayangi.
5. Tinggalkan link entri tadi ke ruangan komen pada entri MegaGiveaway Penmerah.com. Semoga kita sama-sama bertuah tau...InshaAllah.
6. Siapa yang ada twitter tu, silalah follow untuk dapatkan updated mengenai MegaGiveaway nih.


MegaGiveaway nih, hadiahnya disponsor oleh blogger-blogger berjenama jugak tau. Paling tak tahan hadiah Nisa Kay. Sebab tue, Huda nak jugak join. Kehkehkeh. Antara penyumbang GA nih:


Dan, saya mahu tag kawan blog yang comel belaka. Kalau boleh nak tag semua, tapi, akak Penmerah mintak 3 jer..


HEHEHEHE. HAHAHA. HUHUHUHU.

Biarlah percubaan kali pertama ini membuahkan hasil. Salam.

1 comment:

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html