Thursday, 3 November 2011

Here.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..Pukul 5.58 pagi..Belum tidur lagi..Urmmm...Sangat penat yer..Tapi tetiba mood nak update blog...Tak nak cakap banyak..Nak tunjuk gambar saja...Hehehe...Suka boleh tengok, tak suka tekan X kat belah atas kanan korang..Check it out ya...


















Juz nak share sesuatu yg indah untuk dikenang...Korang pun silalah amik gambar secantik yang boleh kat sawah padi..Seronok sangat...Bagi Huda sangat seronok lah kan..Sebab, Huda anak jati Johor, belum pernah jumpa sawah bendang gini..Owh yer..Maaf ler lau pose tue sangat mengannoyingkan korang..Huda bukan model..Mujur jugak Kak Rin yang jadi tukang amek gambar..Molek ler cikit rupanya..Hehe...

Thanks yang tak terhingga tok Asni and Kak Rin sebab bagi pengalaman yang best..Even penat kena jadi driver, tapi, Huda happy. Happy after penat nak settlekan tanggungjawab as a student and at the same time jadi JMK,tired. I'm happy and really appreciated it. 


Okey..Selamat beramal ibadah and Pagi! Mula bertugas!

2 comments:

gadiest ❤ said...

nak juga gambar cm gini!!!!!!!!!
jeloushnyerrrrrrrrr!

Huda said...

meg dtg TM..kita amek gambar lg hebat..nie tak best....modelnya kurengg....