Monday, 28 May 2012

Geng bas sekolah pergi kenduri-kendara.

Assalamualaikum wbt.
Salam sejahtera.


Sebab takut loading lambat sgt nak combine semua gambar, jadi PART 1 tue ahnya memaparkan gambar pengantin sahaja. Eksklusif gitu. Untuk kali ini, untuk kami-kami pula. Kami lah. Yang cantik dan handsome sahaja. Wahahaha. Act, pertemuan nih langsung tak dirancang. Kadang-kadang rancang seratus empat puluh kali pun selalu tak menjadi. Jadi, kali nih, doa semuanya menjadi dengan baik sahajalah. Ceritanya, Huda ajak Zatie pergi kenduri Syahida, Cyah telefon kami untuk serahkan T-shirt reunion. Jadi, pemutusnya kami bertemu. Begitu sahaja. Syukur. Kalau tidak nak jumpa pun payah kan. Bersiap pun ala kadar. Sebab tersalah baca mesej Zatie. Ingatkan mereka bertolak pukul 12.30 tenaghari. Rupanya 12.30 tue, dyorang dah sampai bandar Kota. Aih, kami nih, orang ulu, mau setengah jam baru sampai bandar. Kalau jem, mau 1 jam. Jadi, mandi selaju mungkin, tepek bedak setebal mungkin, jalan. Ahak! Amik Zatie kat rumah dia, wah, abang dia ada kat depan pintu. Teringat cerita si Khai ngok ngek tue. Aduh, malu guwe nih. Hahaha.

Sampai bandar, budak-budak sudah menunggu. Sudah dibelikan hadiah untuk pengantin. Mudahnya hidup. Haha. Semuanya datang berpasangan, iya. Guwe juga berpasangan. Tapi dengan Zatie lah. Terpaksa berebutkan Arif yang juga seorang. Tapi, sampai ke sudah, nan hadonya nak dapat Arif. Arif nak stok-stok yang cute macam Siti Nurhalijah saja. Haha. Gurau. Ah, malaslah nak bercerita. Nanti korang tak baca. Korang laju jer scroll ke bawah sebab nak tengok gambar. Aish, kaki gosip!!

Ahak!
Dari kiri: Qila-Cyah-Has-Huda-Zatie


Yang hok tinggi tue Alfian. Udah berpunya.

Meet Cyah dan Has. Bestie ever since Form 1

Memperkenalkan, dari kiri, Alfian Lazim-Arif Yoyok-Shapii Omar

Sweeties
Dari kiri: Zatie Rahman-Huda Taib-Qila Amin

Dua di belakang dari kiri: Aien Jenny-Aisyah
5 Sains 2/SMKTH

Makan-makan, jangan risau. Gemuk belakang cerita

Yah, setengah bab baru jumpa gambar dengan pengantin. Hikhihik

Cerianya Izzati dengan pengantin. Hey, I dekat cermin tue. Tengok cepat!!

Lenjan cukup-cukup Zatie katil nih!

The only one. Zatie Rahman


Datin Seri Qila Mat Amin. Gambar sipi, Datuk Seri Saiful Amree.
Dalam mimpi ler....Hahaha


Chak!

Ini kerja gila. Arif di atas kereta Alfian. Cukup skodeng kami

Doorgift rumah pengantin



Hah, cute ke idak?

All taken. Sorry guys.

Korang mampu buat tudung macam Has? Takkan!

Me and Datin Seri


Again. Sama tak? 


Nantikan part seterusnya. Sebelum tuh, siapa tahu, apa beza Huda dalam gambar-gambar di atas. Siapa dapat jawab, kita bagi dia roti jala satu! Haha. 

Till then, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



9 comments:

zatie said...

I like

zatie said...

Huda,akhirnya sy dh blh komen pakai account sy:-D

kill or be killed said...

wahh,,,,ade aien jenny laa

NURUL HUDA TAIB said...

Zatie: saya much-much like. haha. nak jumpa lgi, nak jumpa lg, nak lagiiiiiiii

Nadzirah Amalina said...

huda, tggu sampai syahida sanding x? ade gmbr dye dgn incik hasben? hee~

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

huaaaa..sejak bile aku dpt title datin seri ni????hik3

NURUL HUDA TAIB said...

QIELA FAIRY:
Awak tak suka gelaran datin?
Ke awak suka MAK JEMAH?
HAHAHAHA
Suka menyakat.

Mata Pena Fadz said...

wah...rmainye kwn huda...besh lak...dpt kumpul rmai2...kn~

NURUL HUDA TAIB said...

Fadz: Nie pun tak semua memunculkan diri. Kalau tak, pecahlah mulut nak gelak saja