Saturday, 19 May 2012

Umrah Ramadhan 2011: Masjidil Haram & KaabahAssalamualaikum wbt.
Salam sejahtera.


Mood menulis kurang ada yer daripada semalam lagi. Ini semua gara-gara si polan binti si polan. Si polan telah membuat mood saya lebur. HAHAHA.


Intro tak berapa baguskan. Macam-macam betullah. Ok, kali nih, seperti yang dijanjikan, Huda akan kongsikan gambar-gambar Kaabah. Seronoknya tak tergambar tau. Sebab, dulu kamera tak boleh bawak masuk. Sekali, masa pergi Ramadhan tue, berkoyan-koyan orang bawak kamera. Kita pun apa lagi, bawak jugak!!! Tapi, masih dalam keadaan berjaga-jaga. Sembunyi dalam kantung kasut. Owh iya. Kantung kasut wajib bawak tau. Bukan apa, kita nih manusia biasa. MasjidilHaram tue besar, kebarangkalian untuk lupa kat mana letak kasut tue memang ada. Macam ustaz masa kursus umrah tue btau, orang nih ramai kata kasut hilang, tapi bukan hilang dicuri orang sebenarnya, tapi hilang sebab dia terlupa letaknya di mana. (peringatan untuk atuk & nenek)


Ok, jom-jom layan jom.


MASJIDIL HARAM.

MASJIDIL HARAM

MASJIDIL HARAM

PEMBINAAN TAMBAHAN MASJIDIL HARAM.

Umat Islam pada hari raya pertama

Umat Islam sedang mengerjakan tawaf. Jangka masa adalah pada waktu selepas Zuhur

Biar terik mentari, ibadah tetap dilaksanakan

HIJIR ISMAIL

THE ONLY KAK LONG

MAMA AYAH BERLATAR BELAKANGKAN KAABAH

KAABAH & UMAT ISLAM

SELURUH TINGKAT PENUH DENGAN HATI-HATI YANG MERINDUI ALLAH SWT

MACAM-MACAM AKTIVITI DALAM MASJID

BUDAK COMEL, KESUKAAN KAK LONG GONJENGEdisi khas umrah belum tamat lagi. Untuk pembaca-pembaca blog ini, mohon menghormati tuan empunya blog. Tidak kisahlah apa tanggapan anda terhadap saya, tapi, tolong menjaga kata-kata. Terima kasih~


Wassalam~

No comments: